Voice-over of stemacteur nodig?

Ontdek hoe ik jouw boodschap het beste tot zijn recht kan laten komen! Als voice-over spreek ik teksten in voor verschillende producties. Mijn stem is inzetbaar voor al je audioprojecten, van tv- en radiocommercials tot voicemail en bedrijfspromotie.

Voice-over

De kracht van een goede voice-over maakt hét verschil tussen opgemerkt worden of opgaan in de massa. Als voice-over en stemacteur transformeer ik geschreven tekst naar levendige, gesproken verhalen die jouw publiek raken en bewegen.

Zoek je een vrouwelijke voice-over met een fijne stem die goed aansluit op jouw boodschap en doelgroep? Neem dan contact met me op. Ik beschik over een professionele thuisstudio en kan de opname vaak de volgende dag al aanleveren. Maar samenwerken op locatie kan natuurlijk ook, ik kom graag langs bij de studio van jouw keuze!

  • Opnames in professionele studiokwaliteit
  • Levering vaak binnen 24 uur mogelijk
  • 100% tone-of-voice garantie!
Condensatormicrofoon met popfilter, met paarse gloed
Lucia Halberstadt is voice-over en stemacteur.

Een stem voor elk verhaal

Elk project verdient een stem die precies de juiste snaar raakt. Of het nu gaat om het tot leven brengen van een overtuigende commercial, het vriendelijk begroeten van bellers voor een telefooncentrale, het professioneel presenteren van bedrijfsvideo’s of het boeiend overbrengen van e-learning materiaal, ik pas me aan jouw unieke behoeften aan, zodat de boodschap effectief overgebracht wordt.

Mijn werkwijze

Je hebt een stem nodig voor je project. Ik ga graag voor je aan de slag! Hoe gaat dit vervolgens in zijn werk? Heel eenvoudig: ik werk met mijn eigen thuisstudio volgens de volgende stappen:

1. Opdracht bespreken

Om te beginnen bespreken we de opdracht. Waar dient de opname voor? Wat is de doelgroep en welke tone of voice is hierbij gewenst? Om hier een goed beeld van te krijgen én gelijk mijn stem live te horen, kunnen we dit telefonisch doen.

Iemand met een wegwerp koffiecup en telefoon in de handen

2. Prijsopgave en tekst

Na de opdrachtbespreking stuur ik een prijsopgave. De kosten zijn afhankelijk van de lengte van de tekst en het doel van de productie. Bij akkoord ga ik voor je aan de slag! Ik ontvang de in te spreken tekst graag via e-mail.

Handen die snel typen op een laptop
Handen die snel typen op een laptop

2. Prijsopgave en tekst

Na de opdrachtbespreking stuur ik een prijsopgave. De kosten zijn afhankelijk van de lengte van de tekst en het doel van de productie. Bij akkoord ga ik voor je aan de slag! Ik ontvang de in te spreken tekst graag via e-mail.

3. Opnames

Ik ga aan de slag met de opnames in een professionele geluidsstudio. Ik lever de opdracht zo snel mogelijk, soms al binnen 1 dag als dat gewenst is. Liever een studio naar eigen keuze? Dat kan natuurlijk ook. Ik kom dan langs om de opnames in te spreken.

Condensator microfoon met popfilter

Contact opnemen

voice-over en stemacteur

Meer weten over deze dienst of een offerte voor ontvangen? Neem contact op via het onderstaande formulier. Met mijn stem laat ik jouw boodschap spreken!