Technisch beheer

Hosting en beheer van je website

Technisch beheer door een expert

Heb je ooit de rust ervaren die komt met het weten dat je website volledig wordt beheerd door een expert? Dat is precies wat wij bieden met onze diensten voor technisch beheer. Een expert van Quality Content zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over technische problemen of andere issues met je website. Zo kun jij je zonder omkijken focussen op jouw core business, terwijl je site optimaal blijft werken.

Hand van persoon achter laptop, met toetsenbord en muis

Waarom je website laten beheren door Quality Content?

Waarom zou je je technisch websitebeheer aan ons toevertrouwen? Simpel: we brengen niet alleen jarenlange ervaring mee, maar ook een enorme passie voor wat we doen. Bij ons is jouw website niet zomaar een project, maar een missie om je online aanwezigheid te optimaliseren en te beveiligen. Onze expertise strekt zich uit over diverse Content Management Systemen, zoals WordPress, Drupal en Joomla.

20+ jaar expertise

Met meer dan 20 jaar ervaring in IT en websitetechniek, brengen we een schat aan kennis en beproefde strategieën mee om je site te optimaliseren en beveiligen. Met een ervaren websitebeheerder heb je geen omkijken naar de techniek van je website.

100% inzet voor veiligheid

Quality Content zet zich 100% in voor een zo veilig mogelijke website. Dit doen we door gebruik te maken van de meest geavanceerde beveiligingstechnologieën en -protocollen. Hiermee beschermen we je site tegen mogelijke bedreigingen en aanvallen.

24/7 optimale website prestaties

We zorgen ervoor dat je website 24/7 optimaal presteert, door continu toezicht te houden en proactieve maatregelen te nemen om downtime te voorkomen. Zo hebben jouw bezoekers altijd een vlekkeloze en betrouwbare online ervaring. 

Wist je dat

…je ook bij ons terecht kunt als jouw website ergens anders gebouwd of gehost is? Wij verzorgen graag het technisch beheer en kunnen een eventuele migratie verzorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Een effectieve én veilige website

Wij geloven in een proactieve aanpak om ervoor te zorgen dat jouw website altijd op zijn best presteert. Bij Quality Content betekent dit dat we niet alleen reageren op problemen, maar anticiperen en preventieve maatregelen nemen om ze in de eerste plaats te voorkomen. Van het regelmatig updaten van het CMS en plugins, tot het monitoren van de websiteprestaties en het waarborgen van de beveiliging, we hebben elk aspect gedekt zodat je website altijd soepel draait.

Blijf altijd een stap voor

Onze technische expert houdt voortdurend toezicht op je website, analyseert prestatiegegevens en past de nieuwste technologische innovaties toe om ervoor te zorgen dat jouw site altijd een stap voor blijft. We begrijpen dat je website een cruciale rol speelt in je bedrijfsvoering en klantbetrokkenheid. Daarom zetten we ons in om een betrouwbare en efficiënte online aanwezigheid te creëren die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt.

jaar ervaring in it en websitetechniek

%

inzet voor een zo veilig mogelijke website

Optimale websiteprestaties

WordPress onderhoud

In het veranderlijke digitale landschap is het essentieel om je WordPress website adequaat en veilig te onderhouden. Bij Quality Content nemen we deze verantwoordelijkheid serieus en zorgen we ervoor dat jouw website of webshop altijd up-to-date en veilig is. Hierbij gaan we verder dan alleen de basis van onderhoud. Wil je nieuwe functionaliteiten of zelfs een extra site? Komt voor elkaar.

 • Directe support op werkdagen
 • Optimale beveiliging van je site
 • Alle WordPress updates
 • Periodieke checks

Website hosting

Het is natuurlijk niet alleen belangrijk dat je website goed werkt en veilig is. Je wilt ook dat je website online blijft. Om je site bereikbaar te houden, is een snelle, betrouwbare en veilige hostingomgeving cruciaal. Quality Content werkt achter de schermen om je website 24/7 soepel te laten draaien, zodat bezoekers je online altijd kunnen vinden. 

Contact opnemen

technisch websitebeheer

Benieuwd naar wat Quality Content voor je kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier voor een aanbod op maat. Samen gaan we voor een effectieve en veilige website!

11 + 10 =

FAQ

VEEL GESTELDE VRAGEN 

Meest gestelde vragen over technisch beheer

Wat valt er onder technisch beheer?

Onze technisch beheer dienst omvat alles van reguliere updates en onderhoud tot het monitoren van de websiteprestaties en het waarborgen van de beveiliging. We zorgen ervoor dat jouw website altijd up-to-date, veilig en optimaal presteert.

Hoe gaat Quality Content om met websitebeveiliging?

Websitebeveiliging is een topprioriteit voor ons. We implementeren robuuste beveiligingsprotocollen en voeren regelmatige scans uit om ervoor te zorgen dat jouw website beschermd is tegen bedreigingen en kwetsbaarheden.

  Wat als mijn website een probleem ondervindt?

  We monitoren jouw website 24/7 en in het geval van een probleem, grijpen we onmiddellijk in. Ons team staat altijd klaar om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.

   Kan ik mijn pakket aanpassen aan mijn behoeften?

   Absoluut! We begrijpen dat elke website uniek is en bieden flexibele pakketten aan die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en vereisten. Neem contact op voor een offerte, waarin we de tarieven transparant toelichten.

   Hoe houdt Quality Content mijn website up-to-date?

   We voeren regelmatige updates uit van het CMS, thema’s, plugins en alle andere elementen van de website om ervoor te zorgen dat je site soepel werkt en de nieuwste functies en beveiligingsupdates bevat.

   ZIJ GINGEN JE VOOR